22
Sep
09

Balik Kampung Tok Wan::::

Petang Raya aku terus cabut balik kampung umah bini aku…so dua hari kat sini aku gi lah shot gambar-gambar yang takder mengena ngan hari raya….tengoklah..sila comment yer…lagi bagus bagi tip2 yang berguna utk masa akan datang..Help Me:::::

Sambungan:: ader beberapa keping gambar yang aku ambil gunakan slow shutter..tripod takder..so cuba juga lah …kot-kot tangan aku stabil macam tripod..kekekekk:::hampeh:::

22
Sep
09

Di Pagi Syawal:::

hari raya pertama:: aku balik rumah pukul lima pagi….mata punyalah ngantuk…ingatkan nak tahan supaya tak tidur boleh gi sembahyang raya…tup tup…terlelap juga…sedar..sedar dah pukul 8.30 Pag::: Arghhh dah terlambat dah ni…sambung jer tidur lah jawab nyer…dah mis sembahyang raya tahun ni…aper nak buat…tak disengajakan..kukiukiu..so aku tunggu orang balik sembahyang..aku ngann muka selamba terus salam semua…pastu aku ajak amik gambar lah..:::cover Line::nah ni gambar nya..lama tak edit kepada sifu-sifu diluar ajar lah saya…kalau tak nak ajar…letak kat mudah.com balik lah kamera ni nampaknya..kukiukikukik

12
Sep
09

400D :::

Dah Sampai dah Cik Canon Saya::::

09
Sep
09

Selamat hari raya kepada seluruh Rakyat Malaysia:::

Selamat Hari Raya Aidilfitri Kepada seluruh rakyat Malaysia…semoga bergembira pada hari lebaran yang akan menjelma…Semoga selamat selalu…

08
Sep
09

LaMa SuNgGuh TaK UpDaTe::::

Rasa nyer dah berkurun juga la…tak update blog ni…rasa macam dah terlupa lah plak cara nak gunakan wordpress ni..kekekekek..so hari ni sajer test skill balik..::::

Ader SAMBUNGAN :::: GAMBAR AKAN DATANG::::

28
Jun
09

KeMuliAn Dan PenghiNaAn

Siapa yang suka di pandang mulia…suka dipuji…suka di agung2kan??? dan siapa pula yang suka dihina dimaki?kutuk? di cerca? di pandang rendah???? dah tentu semua suka yang yang baik2 sahaja…takder siapa yang suka pada keburukkan….adakah kita sedar bahawa perbuatan kita juga merupakan salah satu faktor yang boleh membuatkan kita di hina…di cerca…dan dipandang rendahhh….sedarkah kah kita itu semua rencah-rencah kehidupan dalam dunia….ada manis dan ader pahitnya..ada suka dan ada dukanya….ada yang cantik dan ader yang buruknya…sedar tak kita yang kita harus terima kenyataan tersebut…..sedar atau tidak itu telah berlaku dalam masa ke semasa dalam hidup kita seharian…..sebagai manusia yang diberi akal fikiran..gunakanlah akal fikiran tersebut untuk berfikir secara detail perkara-perkara tersebut….menunjukkan jari kearah yang lain adalah salah satu perkara yang amat mudah…tetapi cuba sekali sekala kita tunjukkan jari itu pada kita pula…aper rasa…suka??kalau ader timbul perasaan suka..maka anda adalah golongan yang berfikiran profesional..jika tidak anda adalah seorang yang mempunyai mempunyai motosikal keluaran yamaha E.G.O….tujuan saya menulis bukan untuk menunjuk bagus…tapi sekadar tulis yang telah tertulis…yang baik atau yang buruk semuanya dah ditentukan oleh Allah S.W.T. sesungguhnya IA maha kuasa dari segala sesuatu…(nampak gempak jer ayat ni gua tangkap copy and paste dari face book)

13
Jun
09

Cuti-Cuti Malaysia :::Pangkor Island:::

dah lama tak update blog ni..so berbekalkan semangat dan kelapangan masa pada hari ini..dapatlah aku memuat turun gamabar-gambar gi pangkor last month…so korang tengok lah dan comment lah aper yang patut..




My AcTiVItIe

July 2017
M T W T F S S
« Sep    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Photech’s

Blog Stats

  • 3,987 hits